Blondie med lakridssauce
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
- 195 g Smør
- 225 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
- 600 g Flormelis
- 5 g Salt
- 300 g Æg
- 300 g Hvedemel
- 6 g Bagepulver
- 100 g saltede Peanuts
- 100 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
- 375 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
Pynt
- ODENSE Lakrids Sauce 1 kg
Sådan gør du
- Smelt smør og hvid chokolade sammen.
- Pisk flormelis, salt og æg til en luftig æggesnaps og tilsæt smør og chokolade.
- Tilsæt herefter resten af ingredienserne og hæld dejen i en gastrobakke med bagepapir.
- Bages ved 160 °C i ca. 35 minutter.
- Lad kagen køle helt af og skær den i passende stykker. Pynt med lakridssauce.