ODENSE Logo professionel

Blondie med lakridssauce

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Smelt smør og hvid chokolade sammen.
  2. Pisk flormelis, salt og æg til en luftig æggesnaps og tilsæt smør og chokolade.
  3. Tilsæt herefter resten af ingredienserne og hæld dejen i en gastrobakke med bagepapir.
  4. Bages ved 160 °C i ca. 35 minutter.
  5. Lad kagen køle helt af og skær den i passende stykker. Pynt med lakridssauce.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.