Tapas Hindbærsnitter
Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.
Sværhedsgrad 1 – Simpel opskrift på en klassisk hindbærsnitte med lidt ekstra pynt og smag.
Ingredienser
- 1305 g Mørdej med vanilje
- 1200 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg
- 600 g ODENSE Overtræksmarcipan - Rosa 2,5 kg
- 200 g Hvid chokolade
- 20 g Frysetørret hindbær
Sådan gør du
Rul mørdejen ned på 2 mm og læg dejen over på plader med bagepapir. Sæt mørdejen på køl til dejen er fast.
Stik runde kager ud med udstikker Ø4 cm (4 g) og fjern det overskydende dej fra bagepladen, så kun de udstykkede kager er tilbage på pladen.
Bag ved 1900 C i ca. 11 min.
Læg hindbærsnitterne sammen med 3 bunde og 2 lag Fruit Filling. Sæt en lille dut Fruit Filling på toppen, så marcipanen har noget at klistre fast på.
Rul overtræksmarcipanen ned på 2 mm og stik ud med rund udstikker Ø4 cm. Læg marcipanen på hindbærsnitterne og pynt med striber af hvid chokolade og frysetørret hindbær.
Tip
Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍