Tapas Fragilité med nougat mocca creme
Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.
Sværhedsgrad 2 – Klassiske fragilité bunde lagt sammen med en silkeblød smørcreme. Skæres i små firkanter til tapaskage størrelse og er derfor rationel i produktionen.
Ingredienser
Fraligitébunde, 5 stk.:
- 1000 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
- 600 g Past. æggehvider
- 1000 g Past. æggehvider
- 1500 g Sukker
- 500 g Flormelis
- 150 g ODENSE Hasselnøddeflager - 1 kg
Smørcreme:
- 700 g Sukker
- 400 g Past. æggehvider
- 1000 g Smør blødt
- 1000 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg eller
- ODENSE Nuss Nougat - 1 kg
- 50 g Kaffe Latte Macchiato Pasta
Pynt:
- 50 g Kakao
Sådan gør du
Fragilitebunde, 5 stk.:
Rør ODENSE Bitter 00 med lidt æggehvider ad gangen indtil massen er ensartet og lind.
Pisk æggehvider stive med sukker og tilsæt flormelis. Pisk igen uden at skummet bliver for fast. Vend skummet med bittermassen.
Fordel på 5 bageplader med bagepapir 900 g pr. plade. Drys med hasselnøddeflager.
Bag ved 1800 C i ca. 20 min.
Smørcreme:
Pisk sukker og æggehvider let over vandbad til 650 C. Hæld massen i en kedel og pisk til den er afkølet.
Tilsæt blødt smør af flere omgange og pisk grundigt ind i mellem.
Tilsæt blød nougat og kaffe Latte Macchiato Pasta. Pisk godt igennem.
Læg de 5 fragilitébunde sammen med smørcremen og sæt på køl. Skær firkanter på 3x3 cm og pynt med kakaopulver.
Tip
Fragilitéen er nemmest at skære, når den er køleskabskold.
Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍