ODENSE Logo professionel

Tapas Chokolade-hasselnøddetærte

Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.

Sværhedsgrad 3 – Denne opskrift kræver en kraftig blender, for at lave pralinéen. Mini tærteskallerne gør produktionen af disse små kager, nem og effektiv.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 210 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 210 stk.:

Sådan gør du

PRALINÉ
Blend hasselnødder med flormelis til en pasta lignende konsistens og lad det køle af til ca. 300 C. Pastaen bliver varm under blendning, så afkøling er vigtig for ikke at ødelægge den tempererede chokolade.

Temperer lys chokolade og kakaosmør sammen, og bland det i hasselnøddepastaen sammen med salt.

Fyld pralinéen i tærteskallerne – 3,5 g i hver.

Bland chokolade og nougat trøffel sammen og fyld tærteskallerne op med trøflen. Pynt med hasselnødder vendt i bronzestøv.

Tip

Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.