ODENSE Logo professionel

Islagkage med fragilitébund

Opskriften giver islagkage til 1 gastro bakke

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Bagemasse og æggehvider røres sammen og mel tilsættes. Æggehvider og sukker piskes op og flormelis piskes med. Marengsen må ikke piskes for fast. Den blødgjorte masse vendes forsigtigt sammen med den piskede marengs.
  2. Dejen fordeles i 2 gastro bakker med bagepapir og mandelflager drysses over. De bages ved 190° C i ca. 20 min. og afkøles.
  3. Den ene bund vendes ud og smøres med chokoladen.
  4. Kog sukkerlage op og pisk lagen i æggeblommerne. Pisk Råmasse med pistaciesmag i massen.
  5. Pisk fløden til skum og vend den i den piskede masse.
  6. Fordel cremen på bunden med chokolade og læg den anden fragilitébund over. Frys islagkagen til den skal serveres og skær den ud i stykker af ønsket størrelse.

Tip

Server isen med ODENSE Chokoladesauce og evt. friske bær.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.