ODENSE Logo professionel

Frugtdrøm - solbær

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  • 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 300 g Frosne Solbær (drænet vægt)
  • 300 g Sukker
  • 90 g Past. æggehvider
  • ODENSE Overtræk Mørk - 5 kg

Sådan gør du

Solbær sættes til optøning dagen før, de skal anvendes og saften sies fra. Jo mere saft der drænes væk, jo mere svampet bliver kagerne. Frugtsaften kan anvendes til mousse og gele.

De drænede bær køres sammen med masse og sukker.

Æggehvide tilsættes til sidst, massen skal have konsistens som til konfekt. Massen sprøjtes i toppe med stjernetylle, 40 g pr. stk.

Bages ved 225ºC i 10-12 min.

Efter afkøling smøres bunden af kagerne med mørk overtræk.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.