Frugtdrøm - hindbær
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 300 g Frosne Hindbær (drænet vægt)
- 300 g Sukker
- 90 g Past. æggehvider
- ODENSE Overtræk Mørk - 5 kg
- ODENSE Frysetørret hindbær 15 g
Sådan gør du
Hindbær sættes til optøning dagen før, de skal anvendes og saften sies fra. Jo mere saft der drænes væk, jo mere svampet bliver kagerne. Frugtsaften kan anvendes til mousse og gele.
De drænede bær køres sammen med masse og sukker.
Æggehvide tilsættes til sidst, massen skal have konsistens som til konfekt. Massen sprøjtes med rund tylle i hjerteform, 40 g pr. stk.
Bages ved 225ºC i 10-12 min.
Efter afkøling smøres bunden af kagerne med mørk overtræk og pyntes med frysetørret hindbær.