ODENSE Logo professionel

Farinelli

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 75 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 75 stk.:

Sådan gør du

Kransekagemasse sprøjtes ud med x-tylle i stænger i ønsket længde. Appelsinkompot sprøjtes i en tynd stribe midt på stængerne. 

Farinellimasse sprøjtes med farinelli-tylle på toppen af stængerne.

Bages ved 180°C i ca. 16 min. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.

Deles i stykker á ca. 50 g og enderne samt bunden dyppes i hvid overtræk.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.