Eksotiske stænger
Ingredienser
Stænger
- 1400 g Kransekagemasse
- 500 g ODENSE Sprøjteklar Nougat - 1 kg
Eksotisk masse
- 2000 g Kransekagetop med guldstøv
- 200 g Eksotisk puré (optøet)
Topping
- 170 g ODENSE Mandelsplitter - 1 kg
- 340 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
Sådan gør du
1400 g kransekagemasse sprøjtes med x-tylle ud i stænger i pladens længde. Nougat sprøjtes midt på kransekagestængerne.
2000 g kransekagemasse rørt op med eksotisk puré sprøjtes med stjernetylle i cirkler på toppen af stængerne. Drys med mandelsplitter.
Bages ved 210°C i ca. 16 min.
Stængerne kan evt. rettes op med 2 skrabe lærred efter bagning. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.
Stængerne skæres i stykker á ca. 50 g og enderne og bunden dyppes i mørk chokolade.