ODENSE Logo professionel

Eksotiske stænger

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 85 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 85 stk.:

Sådan gør du

1400 g kransekagemasse sprøjtes med x-tylle ud i stænger i pladens længde. Nougat sprøjtes midt på kransekagestængerne.

2000 g kransekagemasse rørt op med eksotisk puré sprøjtes med stjernetylle i cirkler på toppen af stængerne. Drys med mandelsplitter.

Bages ved 210°C i ca. 16 min.

Stængerne kan evt. rettes op med 2 skrabe lærred efter bagning. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.

Stængerne skæres i stykker á ca. 50 g og enderne og bunden dyppes i mørk chokolade.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.