ODENSE Logo professionel

Marcipanæg m. nøddeoverraskelse i chokoladeskaller

Brug ODENSE Mini Chokoladeskåle til påskeæggene, så bliver de ekstra fine og fylder lidt mere.

Marcipanæggene, rullet med ODENSE Æggerulle mellem, gemmer på hasselnødder og et blødt uimodståeligt nougatfyld.

Sådan gør du

Rul marcipanen til en lang pølse og fordel stænger af nougat og hasselnødder i midten.

Saml marcipanen om nougaten og hasselnødderne.

Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i ODENSE Æggerulle, mellem.

Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn.

Dyp æggene i mørk eller lys overtræk og pynt efter fri fantasi.

De færdige æg lægges i chokoladeskallerne.

Tip

Dekoration / variation:

  • Lys chokolade og flagesalt.
  • Mørk chokolade og hakkede hasselnødder.
  • Mørk chokolade og en fin streg hvid chokolade.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.