Marcipanæg med lakrids
Et lækkert marcipanæg med lakrids og hvid chokolade.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 1000 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
- 60 g Lakridsgranulat
- 500 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 25 g Lakridsgranulat (til pynt)
Sådan gør du
Ælt marcipanen med lakrids.
Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i mellem æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret hvid chokolade.
Pynt hvert æg med lakrids.
Tip
Erstat lakrids granulat med lakridspulver eller knust Tyrkisk Peber bolsjer - både som fyld og pynt.