ODENSE Logo professionel

Konfekt julekugler med kirsebærsmag

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 32 stk.:

Sådan gør du

  1. Marcipan og kirsebær pasta blandes godt sammen og rulles ud til ca. 8 mm i tykkelsen. Stikkes ud med en rund udstikker nr. 8, Ø 6 cm, og lægges til tørre i min. 1 døgn, inden de dyppes i chokolade.
  2. Det hvide overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovn. Dyp hele kirsebær oblaten ned i det hvide overtræk med en dyppegaffel, og sæt oblaten over på et stykke bagepapir.
  3. Forslag til 3 afpyntninger:
    1. Drys rosa støv på toppen imens overtrækket stadigvæk er vådt. Brug evt. pensel til at samle støvet op fra bøtten.
    2. Når det hvide overtræk har sat sig, pensles med en stor blød pensel, toppen af oblaten med støv (Rosa, Bronze eller Guld Støv).
    3. Når det hvide overtræk har sat sig, så skraveres toppen af oblaten med lys og mørk overtræk, så det giver et flot mønster.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.