Julekonfekt Mørk Orange
INGEN JUL UDEN HJEMMELAVET KONFEKT
Gør juletiden ekstra speciel med uimodståelige konfektstykker fra Odense Marcipan. Præsenter konfekten smukt på disken eller i montren hele julemåneden og frist dine kunder med små, delikate smagsprøver. Pak den hjemmelavede konfekt i elegante æsker eller cellofanposer og lad dine kunder tage lidt af julens magi med hjem.
Ingredienser
- 1900 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 1000 g ODENSE Hasselnødder uden hinder - 1 kg
- 1000 g Mørk chokolade
- 1000 g ODENSE Sprøjteklar Trøffel med Orangesmag - 1 kg
- 20 g Appelsinskal revet
- 425 g Mørk chokolade
Sådan gør du
- Rul marcipanen ned på 5 mm og læg den i en kantplade med bagepapir.
- Rist hasselnødder ved 160 grader i ca. 15 min.
- Smelt mørk chokolade og bland orangetrøffel i.
- Bland hasselnødder og revet appelsinskal i chokoladen.
- Hæld massen over marcipanen og smør den jævnt ud.
- Sæt på køl indtil den er fast.
- Tag den ud fra køl og vend den ud af kantpladen.
- Temperer 425 g mørk chokolade og smør det over marcipanbunden.
- Skær ud i ønsket størrelse, fx 3 x 3 cm.