Julekonfekt Lys Saltkaramel
INGEN JUL UDEN HJEMMELAVET KONFEKT
Gør juletiden ekstra speciel med uimodståelige konfektstykker fra Odense Marcipan. Præsenter konfekten smukt på disken eller i montren hele julemåneden og frist dine kunder med små, delikate smagsprøver. Pak den hjemmelavede konfekt i elegante æsker eller cellofanposer og lad dine kunder tage lidt af julens magi med hjem.
Ingredienser
- 1900 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 750 g Lys chokolade
- 750 g ODENSE Trøffel med karamelsmag - 5 kg
- 200 g Poppede Durumkerner
- 150 g Rosiner
- 150 g Tranebær
- 200 g ODENSE Mandelsplitter - 1 kg
- 4 g Salt
- 425 g Lys chokolade
Sådan gør du
- Rul marcipanen ned på 5 mm og læg den i en kantplade med bagepapir.
- Smelt lys chokolade og bland sammen med karamel trøffel.
- Poppet durum, rosiner, tranebær, mandelsplitter og salt blandes i chokoladen.
- Hæld massen over marcipanen og smør den jævnt ud.
- Sæt på køl indtil den er fast.
- Tag den ud fra køl og vend den ud af kantpladen.
- Temperer 425 g lys chokolade og smør det over marcipanbunden.
- Skær ud i ønsket konfektstørrelse, fx 3 x 3 cm.