ODENSE Logo professionel

Borgmestermasse

Anvendes som fyld til boller, horn, kringler, m.m.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15000 g:
     g
Opskrift er beregnet til 15000 g:

Sådan gør du

Masse, sukker og lidt af margarinen røres sammen med dejkrogen i røremaskinen. Resten af margarinen tilsættes lidt efter lidt, så massen ikke klumper. Må ikke røres for meget.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.