ODENSE Logo professionel

Påskedessert - rund kage

Lækker påskekage med en saftig marcipanbund og smage af citron, rabarber og hvid chokolade. Desserten kan også laves som en rammekagekage og skæres i stykker af ønsket størrelse. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 14 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 14 stk.:

Sådan gør du

Samling af rund kage

Ret marcipanbundene til med en kagering Ø16 og læg en bund i hver kagering Ø16.

Fordel 65 g chokoladeknas på bundene i ringene.

Sprøjt en ring af mousse på bunden, rundt i kanten og fyld ud med ca. 125 g Rabarber Fruit Filling.

Læg en bund mere i og fyld ringen op med ca. 170 g mousse. Skrab toppen ren og sæt kagerne på frost.

Pynt

Smør ca. 65 g glaze på toppen af de frosne kager og lad dem tø let op.

Rul rosa marcipan ned til 2,5 mm og skær et bånd der passer til kagerne (ca. 150 g). Sæt båndet om kagerne og tryk bølger i kanten, med fingrene.

Pynt fx med gule blade (varenr. 48375), efter fri fantasi eller til anledningen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.