Påskedessert - rund kage
Lækker påskekage med en saftig marcipanbund og smage af citron, rabarber og hvid chokolade. Desserten kan også laves som en rammekagekage og skæres i stykker af ønsket størrelse.
Ingredienser
- 3605 g Marcipanbund med smør
- 3295 g Fromage med smag af citron
- 910 g Chokoladeknas hvid
- 1750 g IGOS Fruit Filling Rabarber 50%, 5 kg
- 910 g Glaze, simpel
- 2100 g ODENSE Overtræksmarcipan - Rosa 2,5 kg
Sådan gør du
Samling af rund kage
Ret marcipanbundene til med en kagering Ø16 og læg en bund i hver kagering Ø16.
Fordel 65 g chokoladeknas på bundene i ringene.
Sprøjt en ring af mousse på bunden, rundt i kanten og fyld ud med ca. 125 g Rabarber Fruit Filling.
Læg en bund mere i og fyld ringen op med ca. 170 g mousse. Skrab toppen ren og sæt kagerne på frost.
Pynt
Smør ca. 65 g glaze på toppen af de frosne kager og lad dem tø let op.
Rul rosa marcipan ned til 2,5 mm og skær et bånd der passer til kagerne (ca. 150 g). Sæt båndet om kagerne og tryk bølger i kanten, med fingrene.
Pynt fx med gule blade (varenr. 48375), efter fri fantasi eller til anledningen.