Iskaffe med banan og chokoladesauce
Elsker dine kunder også iskaffe? Så tilbyd dem en cremet iskaffe med banan og, hvad vi vil mene er, verdens bedste chokoladesauce. I opskriften her har vi pyntet glaskanten med ODENSE Overtræk hvid og ODENSE Toffee Kugler, men kun fantasien sætter grænser for hvordan den kan pyntes.
Ingredienser
- 4 dl ODENSE Chokolade Sauce RA/MB 1 kg
- 4 stk. Bananer
- 12 dl Sødmælk
- 12 tsk. Instant kaffe
- 32 stk. Isterninger
Pynt
- 2 dl ODENSE Chokolade Sauce RA/MB 1 kg
- 40 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
- 120 g ODENSE Toffee Kugler 425 g
Sådan gør du
Blend chokoladesaucen, bananen, sødmælken, instant kaffen og isterningerne til en cremet konsistens.
Smelt de hvide overtræksknapper over vandbad eller i mikroovnen.
Dyb kanten af glasset i den hvide overtræk, og dyb hurtigt den overtrukne glaskant i karamelkuglerne.
Hæld chokoladesaucen i striber ned langs indersiderne af 8 glas, og fyld op med den cremet banan/chokolade-iskaffe.