ODENSE Logo professionel

Iskaffe med banan og chokoladesauce

Elsker dine kunder også iskaffe? Så tilbyd dem en cremet iskaffe med banan og, hvad vi vil mene er, verdens bedste chokoladesauce. I opskriften her har vi pyntet glaskanten med ODENSE Overtræk hvid og ODENSE Toffee Kugler, men kun fantasien sætter grænser for hvordan den kan pyntes. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 pers.:
 pers.
Opskrift er beregnet til 8 pers.:

Sådan gør du

Blend chokoladesaucen, bananen, sødmælken, instant kaffen og isterningerne til en cremet konsistens.

Smelt de hvide overtræksknapper over vandbad eller i mikroovnen.

Dyb kanten af glasset i den hvide overtræk, og dyb hurtigt den overtrukne glaskant i karamelkuglerne.

Hæld chokoladesaucen i striber ned langs indersiderne af 8 glas, og fyld op med den cremet banan/chokolade-iskaffe. 

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.