ODENSE Logo professionel

Müslibar med hvid overtræk

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

Sådan gør du

Bland alle ingredienser sammen til en sammenhængende masse. Fordel massen i en gastrobakke med bagepapir, læg et stykke bagepapir ovenpå og glat massen helt ud med hånden, så den bliver ensartet tyk over det hele.

Bag ved 140 grader i 60 min.

Skær den afkølede kage i ca. 60 barer og pynt med smeltet overtræk.

Tip

Mørk og Lys overtræk kan også anvendes som pynt. 

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.