Müslibar med hvid overtræk
Ingredienser
- 450 g Havregryn
- 150 g Quinoa poppet
- 150 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg revet
- 150 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg (Hvid eller lys kan også anvendes)
Blandede nødder:
- 450 g ODENSE Hasselnødder uden hinder - 1 kg og
- ODENSE Mandler uden hinder - 1 kg og
- Pistaciekerner
- 10 g fint Salt
- 1200 g Kondenseret mælk (3 dåser)
Pynt
- 300 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Bland alle ingredienser sammen til en sammenhængende masse. Fordel massen i en gastrobakke med bagepapir, læg et stykke bagepapir ovenpå og glat massen helt ud med hånden, så den bliver ensartet tyk over det hele.
Bag ved 140 grader i 60 min.
Skær den afkølede kage i ca. 60 barer og pynt med smeltet overtræk.
Tip
Mørk og Lys overtræk kan også anvendes som pynt.