ODENSE Logo professionel

Mandel Amaretti

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

  1. Bland revet masse, sukker og revet citronskal. Pisk æggehviderne stive og vend blandingen i æggehviderne. Sigt mel og bagepulver i og bland godt. Smag evt. til med Amaretto likør.
  2. Sæt kagerne med teskeer med afstand på en bageplade med bagepapir og drys med mandelflager.
  3. Bag kagerne ved 225° C i ca. 12 min. til de er sprøde udvendig, men stadig lidt bløde indvendig.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.