Juletræssmåkager med æble og marcipan
Småkager med julestemning
Giv dine kunder/gæster en smag af jul med disse dekorative småkager formet som juletræer. Mørdej lagt sammen med æble frugtfyld, afsluttet med ODENSE Overtræksmarcipan Mørkegrøn - en uimodståelig mundfuld, der både pynter i montren og frister på fadet. Perfekt til julesalget, og nem at tilpasse til både enkeltstykker og gaveæsker.
Ingredienser
Sådan gør du
Rul mørdej ned på 2,5 mm og stik 100 juletræer ud.
Bag ved 200 grader i 8-10 min.
Sprøjt frugtfyldning på halvdelen af juletræerne og læg den anden halvdel ovenpå.
Sprøjt en lille dut frugtfyldning på toppen, så marcipanen har noget at klistre på.
Rul mørkegrøn overtræksmarcipan ned på 2,5 mm og stik 50 juletræer ud.
Læg juletræerne/marcipanen på kagerne og pynt med striber af hvid overtræk.