ODENSE Logo professionel

Juletræssmåkager med æble og marcipan

Småkager med julestemning

Giv dine kunder/gæster en smag af jul med disse dekorative småkager formet som juletræer. Mørdej lagt sammen med æble frugtfyld, afsluttet med ODENSE Overtræksmarcipan Mørkegrøn - en uimodståelig mundfuld, der både pynter i montren og frister på fadet. Perfekt til julesalget, og nem at tilpasse til både enkeltstykker og gaveæsker.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:

Sådan gør du

Rul mørdej ned på 2,5 mm og stik 100 juletræer ud.

Bag ved 200 grader i 8-10 min.

Sprøjt frugtfyldning på halvdelen af juletræerne og læg den anden halvdel ovenpå.

Sprøjt en lille dut frugtfyldning på toppen, så marcipanen har noget at klistre på.

Rul mørkegrøn overtræksmarcipan ned på 2,5 mm og stik 50 juletræer ud.

Læg juletræerne/marcipanen på kagerne og pynt med striber af hvid overtræk.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.