ODENSE Logo professionel

Kærnemælkshorn med hindbær

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

  1. Dej: Alle ingredienser blandes i en røre skål og køres smidigt med en dejkrog. Dejen rulles ned i en firkant på ca. 30x70 cm og 2 mm tykkelse. Del dejen midt på den lange led og del hver halvdel i 15 trekanter.
  2. Remonce: Kranse XX og sukker røres sammen, smør tilsættes og til sidst æggehvider. Røres til en ensartet remonce.
  3. Remoncen fordeles på de 30 trekanter og et hindbær lægges på hver. Trekanterne rulles til horn og sættes på en bageplade med bagepapir, hæver ca. 30 min under klæde eller plastik.
  4. Pensles med sammenpisket æg og bages ved 220° C i 10-12 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.