Kærnemælkshorn med hindbær
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:
Dej
- 250 g Kærnemælk
- 750 g Hvedemel
- 625 g koldt Smør
- 75 g Gær
- 50 g Sukker
Remonce
- 80 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- eller ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 80 g Sukker
- 80 g blødt Smør
- 10 g Æggehvider
- 30 stk. frosne Hindbær
Sådan gør du
- Dej: Alle ingredienser blandes i en røre skål og køres smidigt med en dejkrog. Dejen rulles ned i en firkant på ca. 30x70 cm og 2 mm tykkelse. Del dejen midt på den lange led og del hver halvdel i 15 trekanter.
- Remonce: Kranse XX og sukker røres sammen, smør tilsættes og til sidst æggehvider. Røres til en ensartet remonce.
- Remoncen fordeles på de 30 trekanter og et hindbær lægges på hver. Trekanterne rulles til horn og sættes på en bageplade med bagepapir, hæver ca. 30 min under klæde eller plastik.
- Pensles med sammenpisket æg og bages ved 220° C i 10-12 min.