ODENSE Logo professionel

Julekringle med marcipanremonce

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 pers.:
  pers.
Opskrift er beregnet til 12 pers.:

Sådan gør du

  1. Gæren opløses i mælken. Resten af ingredienserne til dejen tilsættes mælken og æltes grundigt sammen.
  2. Del dejen i 2 lige store stykker, der hver udrulles til 15 x 35 cm. Dejpladernes lange sider snittes på skrå, 3 cm ind mod midten med en vinkel på ca. 45 grader og en strimmeltykkelse på 3 cm. Strimlerne skal senere bruges til at flette indover fyldet.
  3. Marcipan, sukker og blødt smør røres sammen til en ensartet masse, men skal ikke røres for meget.
  4. Fyldet fordeles på midten af dejpladerne og chokoladeknapperne drysses henover fyldet. Dejstrimlerne flettes indover fyldet. De to fyldte plader af dej lægges på en bageplade med bagepapir, samles og formes til ét stort hjerte.
  5. Pensel med æg og drys med mandelflager. Dæk dejen til og lad den hæve i ca. 60 min. et lunt sted. Bag derefter kringlen ved 220° C i 10-12 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.