Blåbærsnurrer
Forkæl dine kunder/gæster med disse lækre blåbærsnurrer, fyldt med blåbærfrugtfyldning.
Perfekte til enhver lejlighed. Server dem til mødet, på morgenbuffeten eller blot som den søde fristelse, der vil glæde enhver.
Ingredienser
Borgmestermasse med blåbær
- 630 g Borgmestermasse
- 470 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg
Andet
- 4200 g Bløddej
- 1500 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg
Sådan gør du
Grundopskrift borgmestermasse med blåbær:
Borgmestermasse og blåbærfyldningen blandes sammen med spatel.
Fremgangsmåde:
Bløddejen rulles ned på 2,75 mm og skal måle 60 cm i bredden. Blåbær borgmestermasse smøres ud på hele stykket.
Øverste del foldes 1/3 ned og nederste del foldes 1/3 op. Skæres i strimler på ca. 2 cm i bredden. Strimlerne snurres om en finger og enden samles op og placeres under knuden.
Efter raskning sprøjtes ca. 20 g frugtfyldning blåbær ned i midten af hver snurre.
Bages fritstående på plade ved 200°C i 10-12 min. og stryges med æggestrygelse efter afbagning.
Tip
I stedet for IGOS Fruit Filling kan du også bruge en anden bagestabil frugtfyldning.