Blåbærsnurrer
Ingredienser
Borgmestermasse med blåbær
- 630 g Borgmestermasse
- 470 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg
Andet
- 4200 g Bløddej
- 1500 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg
Sådan gør du
Grundopskrift borgmestermasse med blåbær:
Borgmestermasse og blåbærfyldningen blandes sammen med spatel.
Fremgangsmåde:
Bløddejen rulles ned på 2,75 mm og skal måle 60 cm i bredden. Blåbær borgmestermasse smøres ud på hele stykket.
Øverste del foldes 1/3 ned og nederste del foldes 1/3 op. Skæres i strimler på ca. 2 cm i bredden. Strimlerne snurres om en finger og enden samles op og placeres under knuden.
Efter raskning sprøjtes ca. 20 g frugtfyldning blåbær ned i midten af hver snurre.
Bages fritstående på plade ved 200°C i 10-12 min. og stryges med æggestrygelse efter afbagning.