ODENSE Logo professionel

Blåbærsnurrer

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 75 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 75 stk.:

Sådan gør du

Grundopskrift borgmestermasse med blåbær:
Borgmestermasse og blåbærfyldningen blandes sammen med spatel.

Fremgangsmåde:
Bløddejen rulles ned på 2,75 mm og skal måle 60 cm i bredden. Blåbær borgmestermasse smøres ud på hele stykket.

Øverste del foldes 1/3 ned og nederste del foldes 1/3 op. Skæres i strimler på ca. 2 cm i bredden. Strimlerne snurres om en finger og enden samles op og placeres under knuden.

Efter raskning sprøjtes ca. 20 g frugtfyldning blåbær ned i midten af hver snurre.

Bages fritstående på plade ved 200°C i 10-12 min. og stryges med æggestrygelse efter afbagning.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.