Serveringstip - Æble-rabarber strudel

Æble-rabarber strudel
  1. Pensl 4-6 store plader filodej med smeltet smør og læg dem oven på hinanden.
  2. Bland 300 g rabarberkompot (ikke for tyndt), 1-2 groftrevne æbler samt 150-200 g revet ODENSE Kranse XX og læg det i en bred stribe på pladerne. Fold enderne ind over fyldet og rul den stramt sammen. Læg stangen på en bageplade med sammenfoldningen nedad og pensel med smeltet smør.
  3. Drys med mandelflager og bag kagen 20-30 min. ved 175° C til den er gylden og sprød.
  4. Drys med flormelis og servér den lun med is, råcreme eller koldt flødeskum.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.