1.
Bryllupskagen/festkagen er sammensat af en tyk bund forneden, en tynd bund sat rundt i kanten, creme i midten og en tynd bund på toppen.

2.
Smør pisket fløde i et tyndt lag rundt om kagen.

Bryllupskagen step 1
Bryllupskagen step 2

3.
Rul marcipanlåg ud, og rul det op på en kagerulle. Det gør det nemmere at undgå at det går i stykker, når det skal flyttes fra bordet.

4.
Stryg marcipanlåget ind til kagens kanter så det ikke buler, og skær til sidst nederste kant fint af.

Bryllupskagen step 3
Bryllupskagen step 4

5.
Når en bryllupskage skal bygges op i flere lag, skal man i hver kage, som skal bære en anden kage sætte små træspyd i - i kagens højde, hele vejen rundet som vist på billedet.

6.
Inden du sætter en kage oven på en anden, klipper du en lille papcirkel i kagens størrelse, som kagen kan stå på. Så er kagen klar til at blive pyntet.

Bryllupskagen step 5
Bryllupskagen step 6

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.