Napoleonshat med lakrids
Ingredienser
- 1400 g Linsedej
- 2400 g Oprørt kransekagemasse sprøjtbar
- 100 g Lakridsgranulat
- 800 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Linsedej rulles ned på 2,8 mm og bunde stikkes ud med rund udstikker ring nr. 11, Ø 8 cm.
2400 g sprøjtebar masse blandes med 100 g lakridsgranulat.
25 g masse sprøjtes ud med sprøjtepose på midten af linsedejen. Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til almindelig napoleonshat.
Bages ved 210°C i 9-10 min.
Efter afkøling dyppes bunden i hvid chokolade og kan dekoreres med lakridsgranulat.
Tip
Napoleonshatte kan laves klar og opbevares på frost indtil afbagning. Hattene tøs op kortvarigt inden de bages.