ODENSE Logo professionel

Karamel-nøddebar

En lækker karamel-nøddebar lavet med Mandelråmasse Valencia i en hvid eller en mørk variant.

Kan udskæres i ønsket størrelse og sælges hele året rundt til alle anledninger.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

Kog fløde, smør, rørsukker, honning, glukose og salt sammen til en tyk og gylden karamel. Det tager ca. 20 min. og tilsæt nødder og rist dem godt igennem.

Rul marcipan ned til 6 mm og læg den i kantplade med bagepapir i bunden. Fordel den varme karamel/nøddemasse på marcipanen og sæt på køl til den er helt kold.

Udskær i 9 x 3 cm, eller i ønsket størrelse og dyp bunden i tempereret hvid eller mørk chokolade. 

Tip

Alle typer af nødder kan bruges, men brug gerne forskellige farver og former for et flot udtryk.

Kan også udskæres i konfektstørrelse og sælges til jul og nytår.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.