ODENSE Logo professionel

Cognackage

En klassisk Cognackage med en lækker grov marcipanbund - perfekt til alle sæsoner eller bestemte anledninger, fx til Fars Dag.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 39 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 39 stk.:

39 stk./1 kantplade

Sådan gør du

Del marcipanbunden i 3 lige store stykker og fordel Cognac råmasse på to af dem. Læg bundene sammen, med bunden uden fyld på toppen. Skær kagen i snitter af fx 3 x 6 cm og sæt på køl.

Smelt lys chokolade og tilsæt olie og hasselnødder. Anvendes ved ca. 40°C. Rester kan gemmes og bruges igen senere.

Dyp snitterne, evt. ved hjælp af et træspyd, som er stukket ned i midten af kagen og lad dem dryppe godt af, inden de sættes på bagepapir.

Pynt med trøffel med karamelsmag, hele hasselnødder vendt i guldstøv og lidt skovsyre.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.