ODENSE Logo professionel

Sæsonens tærte

Denne lækre tærte har en skøn smag, og kan laves med sæsonens bær og frugter. 

(Billedet er illustreret med jordbær og ribs)

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

Rul mørdej ned til 3 mm og beklæd perforeret tærteform Ø21 cm, på side og derefter bunden.

Fordel mazarinmassen på mørdejen og sprøjt kransekagemasse rundt i kanten.

Fyld frugtfyldningen i og bag ved 190°C grader i ca. 25 min.

Afkøl tærten og løsgør den fra formen.

Pynt tærten med creme og evt. friske bær.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.