Sæsonens tærte
Denne lækre tærte har en skøn smag, og kan laves med sæsonens bær og frugter.
(Billedet er illustreret med jordbær og ribs)
Ingredienser
- 2500 g Mørdej med vanilje
- 1080 g Mazarinmasse 1
- 1800 g Kransekagemasse
- 2400 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg eller
- 2400 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg eller
- 2400 g IGOS Fruit Filling Rabarber 50%, 5 kg eller
- 2400 g IGOS Fruit Filling Æble 65%, 12,5 kg
- 720 g Flødecreme
Sådan gør du
Rul mørdej ned til 3 mm og beklæd perforeret tærteform Ø21 cm, på side og derefter bunden.
Fordel mazarinmassen på mørdejen og sprøjt kransekagemasse rundt i kanten.
Fyld frugtfyldningen i og bag ved 190°C grader i ca. 25 min.
Afkøl tærten og løsgør den fra formen.
Pynt tærten med creme og evt. friske bær.