ODENSE Logo professionel

Rabarbertærte

Her finder du opskriften på vores lækre Rabarbertærte, fyldt med den skønne IGOS Fruit Filling Rabarber. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

Tærteform Ø17 cm fores med 130 g mørdej, rullet ned på 3 mm, og fyldes halvt op med mazarinmasse, 150 g.

Bages ved 190°C og afkøles.

Tærten fyldes op med IGOS Frugtfyldning rabarber 50%, ca. 200 g pr. tærte.

Pyntes efter fri fantasi, eller fx med små marengskys og hvide chokoladeoblater pyntet med ODENSE Støv.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.