ODENSE Logo professionel

Hindbærtærte i røde og hvide farver

Dansk når det er bedst!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

Mørdej
Alle ingredienserne blandes sammen. Mørdejen er bedst, hvis den får lov til at stå på køl til dagen efter.

Hindbær mazarinmasse
Bitter 00 og sukker røres sammen. Derefter tilsættes tempereret smør/røremargarine lidt efter lidt. Æggene tilsættes lidt ad gangen, og til sidst tilsættes hvedemelet og de frosne hindbær.

Samling
Mørdejen rulles ned på 3 mm og stikkes ud med en perforeret kagering på Ø 20 cm. Kageringes side og bund fores med mørdej, ca. 150 g. 250 g hindbær mazarinmasse kommes på og fordeles rundt på bunden.

Bages ved 170°C i ca. 25 min.

Når tærten er kølet af, smøres der et lag hindbærmarmelade ud på toppen, ca. 100 g. pr. tærte.

Start med at lave en række med friske hindbær, hele vejen rundt i kanten af tærten. Derefter sprøjtes små toppe med creme rundt langs hindbærkanten. Fortsæt til tærten er fyldt ud med friske hindbær og creme.

Tip

Pynt evt. også med nogle friske urter, fx skovsyre.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.