ODENSE Logo professionel

Hindbær-ribs tærte

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  • Kakaomørdej

  • 2340 g Mørdej
  • 100 g Kakao
  • Hindbær-ribs mazarinmasse

  • 4000 g Mazarinmasse 1
  • 800 g Hindbær (gerne frosne)
  • 800 g Ribs (gerne frosne)
  • Kakaomakron

  • 800 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
  • 800 g Sukker
  • 60 g Kakao
  • 140 g Hvedemel
  • 560 g Past. æggehvider

Sådan gør du

Kakaomørdej
100 g af hvedemelet erstattes af kakaopulver. Mørdej rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteformen, ca. 130 g pr. stk.

Hindbær-ribs mazarinmasse
Mazarinmassen røres med bærrene og 300 g fordeles i hver tærteform.

Kakaomakron
Rør ODENSE Bitter 00, sukker og kakaopulver sammen. Tilsæt æggehvider lidt ad gangen og til sidst tilsættes melet. 120 g masse sprøjtes på hver tærte, og der pyntes med chokoladechunks.

Bages ved 180 grader i 25 minutter.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.