Hindbær-ribs tærte
Ingredienser
Kakaomørdej
- 2340 g Mørdej
- 100 g Kakao
Hindbær-ribs mazarinmasse
- 4000 g Mazarinmasse 1
- 800 g Hindbær (gerne frosne)
- 800 g Ribs (gerne frosne)
Kakaomakron
- 800 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 800 g Sukker
- 60 g Kakao
- 140 g Hvedemel
- 560 g Past. æggehvider
Sådan gør du
Kakaomørdej
100 g af hvedemelet erstattes af kakaopulver. Mørdej rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteformen, ca. 130 g pr. stk.
Hindbær-ribs mazarinmasse
Mazarinmassen røres med bærrene og 300 g fordeles i hver tærteform.
Kakaomakron
Rør ODENSE Bitter 00, sukker og kakaopulver sammen. Tilsæt æggehvider lidt ad gangen og til sidst tilsættes melet. 120 g masse sprøjtes på hver tærte, og der pyntes med chokoladechunks.
Bages ved 180 grader i 25 minutter.