Grilltærte med jordbær og rabarber
Sommerens grilltærter er bagte tærter, som kan lunes på grillens eftervarme og serveres til dessert eller efter middagen. Kan serveres med koldt flødeskum, Creme Fraiche eller is.
- En lettere mazarindej, som giver en god smag sammen med frisk frugt og krydderurt smage.
Ingredienser
Jordbær-rabarberkompot
- 1500 g Frosne Jordbær
- 1500 g Frosne Rabarber
- 720 g Sukker
Grilltærte
- 4160 g Linsedej
- 8000 g Sommer-mazarinmasse
- 640 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
Sådan gør du
Jordbær-rabarberkompot
Frugt og sukker blandes og koges indtil rabarberne er møre. Kompotten blendes. Tilsæt evt. 60 g Instant Jelly eller anden saftbinder, for at binde væsken.
Grilltærte
Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
Sommer-mazarinmasse fordeles i formene, jordbær-rabarberkompot sprøjtes på og smøres ud med palet. Mandelflager drysses øverst.
Tærten bages ved 190°C i 35-38 min.
Tip
Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.
Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.