ODENSE Logo professionel

Desserttærte med rabarber

En lækker weekend desserttærte med frugtfyldning rabarber, cookiebund og hvid chokolademousse.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Desserttærte til ca. 6-8 pers.

Sådan gør du

Cookiebund:
Sukker og ODENSE Bitter 00 blandes godt sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Mandlerne hakkes groft. Resten af ingredienserne tilsættes, og det hele blandes godt sammen. Springform på Ø20 cm smøres godt, samt fores med bagepapir i bunden, inden dejen hældes i formen.
Bages ved 180°C. i 30-35 min.

Når bundene er kolde skæres de fri fra kanten, og der sættes et plastik kagebånd ned langs kanten så moussen kan slippe senere.

Rabarberfyld:
Udblød husblas. Smelt husblas og rør den ud i rabarberfyldningen. Støb rabarberfyldningen på cookiebunden og frys den.

Hvid chokolademousse:
Husblas lægges i blød i koldt vand i ca. 10 min. Fløden koges op og hældes over chokoladen. Husblas tilsættes. Piskes godt sammen og sættes til side. Når chokolademassen har stuetemperatur, piskes den sidste del fløde til flødeskum og blandes op i chokolademassen. Støb moussen ovenpå fyldning og bund, og frys kagen.

Pyntes fx med friske hindbær, marengskys og hvid chokoladepynt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.