ODENSE Logo professionel

Den simple - Hindbærtærte

Sommertærte med det lækreste hindbærfyld!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

600 g hindbær tilsættes mazarinmassen. Mørdejen rulles ned på 3 mm. Kagering Ø20 cm fores på indersiden og i bunden med dej. 250 g mazarinmasse fyldes i formen. Bages ved 170°C i ca. 25 min.

Når den er kølet lidt af, smøres toppen med et lag hindbær- marmelade ca. 150 g. Der sprøjtes små toppe med mørk trøffel hen over kagen, og der pyntes af med friske hindbær og skovsyre.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.