ODENSE Logo professionel

Chokoladetærte med hindbær

Lækker tærte i Café størrelse, som evt. kan lunes på grillens eftervarme.
Opskriften er til 12 Café tærter, men kan også laves i en kantramme og sælges som Cafésnitter, eller brug lidt mere indlæg og sælg som en eksklusiv høj tærte. Se mere under tips.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

Kakaomørdej rulles ned på 3 mm og tærteform Ø17 cm fores med ca. 130 g pr. form.

150 g mazarinmasse mørk sprøjtes i formen og herpå 150 g hindbærfyldning.

80 g streusel fordeles på toppen og tærten pyntes med 5 g chokolade chunks.

Bages ved 180°C i ca. 30-38 min. og afkøles.

Tip

Du kan også lave eksklusive høje tærter eller snitter med samme ingredienser, dog justeres mængderne. Se herunder:

Høj tærte (10 stk.)
Til høj tærte anvendes ring Ø16 cm, 4 cm i højden. Ring fedtes og fores med 150 g kakaomørdej, rullet ned på 3 mm. 200 g mazarinmasse mørk fordeles i ringen og herpå 300 g hindbærfyldning.
Top med 80 g streusel og pynt med 5 g chokolade chunks.
Bages med underplade ved 185°C i ca. 45-50 min.

Snitter
Høj kantramme fores med 1.000 g kakaomørdej, rullet ned på 3 mm. 1.800 g mazarinmasse mørk fordeles oven på, og herpå 1.800 g hindbærfyldning.
Toppes med 960 g streusel og pynt med 60 g chokolade chunks.
Bages ved 180°C i ca. 45 min. Afkøles og skæres i ønsket størrelse.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.