ODENSE Logo professionel

Chokoladecreme tærte

Flot chokoladecreme tærte til alle festlige anledninger!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

Smør-linsedej
Se grundopskrift.

Chokolade mazarinmasse
Se grundopskrift.

Brombærpuré
De frosne brombær fordeles i en kantplade. Sukker drysses over og bærrene bages ved 180°C grader i 16-17 min. Afkøles, hældes i en skål og blendes til en ensartet puré.

Chokoladecreme
1500 g fløde gives et opkog og hældes over chokoladen, og omrøres til chokoladen er helt smeltet. Stilles til afkøling til 35°C grader. 1500 g fløde piskes stift og vendes i chokoladecremen.

Chokoladespray
Chokoladepastil mørk og kakaosmør.

Fremgangsmåde
Tærteformene fores med smør-linsedej, rullet ned på 2,5 mm.

Chokolade mazarinmasse fordeles i formene og bundene bages ved 190°C grader i 28-30 min. og afkøles.

Med en kagering på Ø 16 cm stikkes linsedejskanten af bunden. Brombærpuré fordeles på bundene (ca. 50 g pr. bund) og herpå fyldes chokoladecremen. Tærten sættes på frost.

Tærterne færdiggøres fra frost med mørk chokoladespray (ca. 45 g pr. kage), dekoreres med et bånd af mørk chokolade, og fx isomalt og friske brombær. 

Se herunder i videoen hvordan du laver chokoladebåndet.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.