ODENSE Logo professionel

Chokolade pære frangipane

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Mørdej: Bland mel, flormelis, revet Kranse XX, kakao og smuldr smørret i. Saml dejen med æggeblomme. Lad den hvile ca. 30 min. i køleskabet og rul den ud, så den passer til en stor tærteform ca. Ø 28 cm.
  2. Findel marcipan, sukker og vaniljekorn i en foodprocessor og læg ¼ til side. Pisk æg og ricotta sammen og rør marcipanmassen i. Skræl og halvér pærerne, fjern kernehuset med en ske og skær hver halvdel i tre både.
  3. Kom marcipanmassen i tærtebunden og læg pærerne oven på. Drys med hakket chokolade. Bland den sidste fjerdedel af marcipanmassen med mel, nødder og mandler og drys det hen over tærten.
  4. Bag tærten så bunden får godt med undervarme i ca. 45 min. ved 175° C. Servér tærten kold evt. pyntet med marcipan.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.