Bongo-Bongo Tærte
Ingredienser
- 1000 g Past. æggehvider
- 1000 g Sukker
- 500 g Flormelis
- 250 g ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
- 750 g Chokolade chunks
Chokocreme
- 2000 g Piskefløde
- 600 g Oprørt creme
- 400 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 200 g ODENSE Mandelflager - 1 kg (ristede og hakkede)
Sådan gør du
Æggehvide og sukker lunes op til 40ºC og piskes op i ca. 15 min. ved middel hastighed. Resten af ingredienserne vendes i den piskede masse. Massen sprøjtes ud på silikonepapir i runde bunde på 16 cm i diameter, i alt 42 bunde.
Bages ved 150º C i 25 min. og stilles til afkøling ved rumtemperatur til næste dag.
Bongo bundene sprayes med chokolade i bunden, så cremen ikke gør den blød. 2 bunde lægges sammen med 160 g creme og pyntes færdig efter fri fantasi.