ODENSE Logo professionel

Bongo-Bongo Tærte

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 21 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 21 stk.:

Sådan gør du

Æggehvide og sukker lunes op til 40ºC og piskes op i ca. 15 min. ved middel hastighed. Resten af ingredienserne vendes i den piskede masse. Massen sprøjtes ud på silikonepapir i runde bunde på 16 cm i diameter, i alt 42 bunde.

Bages ved 150º C i 25 min. og stilles til afkøling ved rumtemperatur til næste dag.

Bongo bundene sprayes med chokolade i bunden, så cremen ikke gør den blød. 2 bunde lægges sammen med 160 g creme og pyntes færdig efter fri fantasi.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.