ODENSE Logo professionel

Stikkelsbær makronlinse

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:

Sådan gør du

Stikkelsbær makronmasse
Stikkelsbær tøs op og bages i kantplade i 15 min. ved 100°C. Saften drænes godt fra bærrene. Bittermasse og sukker røres sammen og de drænede stikkelsbær røres i.  Mel tilsættes og æggehvider tilsættes til sidst.

Makronlinser
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.

15 g creme sprøjtes i bunden af linsen. De bagte og drænede stikkelsbær fordeles på cremen i linserne. Makronmasse, ca. 35 g pr. stk. sprøjtes på toppen. Pynt med hasselflager og bag linserne ved 190°C i ca. 20 min.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.