ODENSE Logo professionel

Spøgelseshat

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:

Sådan gør du

Linsedej rulles ned på 3 mm og bunde stikkes ud med rund udstikker nr. 11, Ø 8 cm.

Hindbærfyld sprøjtes ud med sprøjtepose på midten af linsedejen (ca. 20 g pr. stk.). Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til almindelig "napoleonshat". Bages ved 2100 C i 9-10 min.

Efter afkøling dyppes bunden i hvid overtræk og der sprøjtes hindbær frugtfyldning/marmelade på toppen, ca. 5 g pr. stk. 

Overtræksmarcipan ekstra hvid rulles ned på 2 mm, stikkes ud med rund udstikker nr. 11, Ø 8 cm og lægges over "napoleonshatten" og formes som "spøgelse".

Spøgelset pyntes med øjne af smeltet mørk overtræk.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.