Solbær makronlinse
Ingredienser
Solbær makronmasse
- 170 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 340 g Sukker
- 150 g Frosne Solbær (drænet vægt)
- 35 g Hvedemel
- 75 g Past. æggehvider
Makronlinser
- 400 g Linsedej
Topping
- 300 g Kagecreme
- 20 g ODENSE Hasselnøddeflager - 1 kg
Sådan gør du
Solbær makronmasse
Solbær tøs op og bages i kantplade i 10 min. ved 100°C. Saften drænes godt fra bærrene. Bittermasse og sukker røres sammen og de drænede solbær røres i. Mel tilsættes og æggehvider tilsættes til sidst.
Makronlinser
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.
15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og ca. 40 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med hasselflager og bag linserne ved 190°C i ca. 20 min.