ODENSE Logo professionel

Snitter med pistaciesmag

Fine snitter der smager af dejlig pistacie, pynter og giver julestemning i disken. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

Sådan gør du

Rul mørdejen ned på 2,5 mm og læg på 2 plader med bagepapir. Prik med svigermor og bag ved 190OC i ca. 16 min. Fordel ODENSE Råmasse med pistaciesmag på den ene mørdejsplade og læg den anden plade ovenpå.

Rør en glasur af flormelis, grøn farve og vand. Varm glasuren og fordel den på toppen af kagen. Lad glasuren sætte sig og skær kagen i 5 baner på den lange led. Skær banerne i trekanter af 9 cm i bunden og 2 cm i toppen. 

Pynt fx med stjerner, der er rystet sammen med ODENSE Guldstøv, samt candystok eller efter fri fantasi. 

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.