Sæsonens snitte
En lækker snitte to-go med smag af sæsonens bær - toppet med pistacie crunch og chokolade.
(Billedet er illustreret med jordbær og ribs)
Ingredienser
- 2200 g Mørdej med vanilje (1 plade)
- 1400 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg eller
- 1400 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg eller
- 1400 g IGOS Fruit Filling Rabarber 50%, 5 kg eller
- 1400 g IGOS Fruit Filling Æble 65%, 12,5 kg
- 20 g Past. æg
- 75 g Pistacienødder (finthakket)
- 40 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
Sådan gør du
Mørdej rulles ned til 3 mm og deles i 2 stykker (pladestørrelse), og der prikkes med svigermor.
Et lag lægges på pladen med bagepapir og frugtfyldningen fordeles jævnt her på.
Endnu et lag mørdej lægges oven på frugtfyldningen og der stryges med æg.
Drys med finthakkede pistaciekerner og bag ved 200°C grader i ca. 25 min.
Efter afkøling, udskæres i baner af 8 x 8 (eller i ønsket størrelse).
Snitter pyntes med mørk chokolade.