ODENSE Logo professionel

Sæsonens snitte

En lækker snitte to-go med smag af sæsonens bær - toppet med pistacie crunch og chokolade.

(Billedet er illustreret med jordbær og ribs)

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 64 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 64 stk.:

Sådan gør du

Mørdej rulles ned til 3 mm og deles i 2 stykker (pladestørrelse), og der prikkes med svigermor.

Et lag lægges på pladen med bagepapir og frugtfyldningen fordeles jævnt her på. 

Endnu et lag mørdej lægges oven på frugtfyldningen og der stryges med æg.

Drys med finthakkede pistaciekerner og bag ved 200°C grader i ca. 25 min.

Efter afkøling, udskæres i baner af 8 x 8 (eller i ønsket størrelse).

Snitter pyntes med mørk chokolade.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.