Påskesnitte med karamelmousse
En lækker snitte med grov marcipanbund, æble frugtfyldning, karamelmousse og gul glaze. Kan udskæres i ønsket størrelse og pyntes til påske eller andre anledninger.
Ingredienser
- 5000 g Grov marcipanbund
- 5000 g IGOS Fruit Filling Æble 65%, 12,5 kg
- 160 g Saftbinder
- 3000 g Karamelmousse
Simpel glaze
- 480 g Neutral Base gelé
- 240 g Piskefløde
- 720 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 2 stk. Power Flower Chokoladefarve Gul (2 g)
Sådan gør du
Grov marcipanbund:
Der vejes 2.500 g af i en træramme med kageindlæg, og massen smøres ud i et jævnt lag. Bages ved 180°C grader i ca. 30-35 min.
Frugtfyldning:
Rør Fruit Filling Æble med saftbinder og fordel på bundene.
Sæt på frost.
Karamelmousse:
Se grundopskrift.
Fordel moussen på den frosne bund med frugtfyldningen og sæt på frost.
Simpel glaze:
Kog Basen og fløde op. Hæld over chokoladen og tilsæt gule Power Flowers. Blend glazen helt glat og lad den køle til ca. 35°C grader.
Fordel glazen på den frosne moussekage og skær i ønskede snitter.
Snitter kan pyntes med fx små halve påskeæg, chokoladefjer eller anden pynt til hver en anledning.