ODENSE Logo professionel

Påskesnitte med karamelmousse

En lækker snitte med grov marcipanbund, æble frugtfyldning, karamelmousse og gul glaze. Kan udskæres i ønsket størrelse og pyntes til påske eller andre anledninger.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 102 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 102 stk.:

Sådan gør du

Grov marcipanbund:
Der vejes 2.500 g af i en træramme med kageindlæg, og massen smøres ud i et jævnt lag. Bages ved 180°C grader i ca. 30-35 min.

Frugtfyldning:
Rør Fruit Filling Æble med saftbinder og fordel på bundene.

Sæt på frost.

Karamelmousse:
Se grundopskrift. 

Fordel moussen på den frosne bund med frugtfyldningen og sæt på frost.

Simpel glaze:
Kog Basen og fløde op. Hæld over chokoladen og tilsæt gule Power Flowers. Blend glazen helt glat og lad den køle til ca. 35°C grader.

Fordel glazen på den frosne moussekage og skær i ønskede snitter.

Snitter kan pyntes med fx små halve påskeæg, chokoladefjer eller anden pynt til hver en anledning.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.