ODENSE Logo professionel

Nougat makronlinse

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:

Sådan gør du

Nougat makronmasse
Bittermasse og sukker røres sammen. Mel og nougat tilsættes og til sidst æggehvider.

Makronlinser
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.

15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og ca. 60 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med hasselflager og bag linserne ved 190°C i ca. 20 min.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.