Nougat makronlinse
Ingredienser
Nougat Makronmasse
- 350 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 420 g Sukker
- 160 g ODENSE Sprøjteklar Nougat - 1 kg
- 50 g Hvedemel
- 210 g Past. æggehvider
Makronlinser
- 400 g Linsedej
Topping
- 300 g Kagecreme
- 20 g ODENSE Hasselnøddeflager - 1 kg
Sådan gør du
Nougat makronmasse
Bittermasse og sukker røres sammen. Mel og nougat tilsættes og til sidst æggehvider.
Makronlinser
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.
15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og ca. 60 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med hasselflager og bag linserne ved 190°C i ca. 20 min.