Luksus snitter med frugtfyldninger
Ingredienser
- 13050 g Mørdej med vanilje
- 1200 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg eller
- 1200 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg eller
- 1200 g IGOS Fruit Filling Rabarber 50%, 5 kg eller
- 1200 g IGOS Fruit Filling Æble 65%, 12,5 kg
Sådan gør du
Alle ingredienserne til mørdejen æltes sammen. Dejen skal hvile på køl før brug.
Mørdejen udrulles til 3 mm og stikkes ud med ønsket udstikker. Udstik hul til toppen, så fyldningen kan ses. Bag bundende ved 190°C i ca. 15 min.
Fyld halvdelen af bundene med IGOS frugtfyldning rabarber, hindbær, blåbær eller æble og læg toppen på. Toppen kan dyppes i farvet æggehvideglasur inden den lægges på bunden.
Tip
Lav en luksus mørdej med mandelmel og masser af vanilje, til disse snitter. Denne mørdej smager langt bedre end den traditionelle linsedej, og kan bruges til alle former for kager, hvor du ellers ville have brugt linsedej.