ODENSE Logo professionel

Luksus snitter med frugtfyldninger

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

Alle ingredienserne til mørdejen æltes sammen. Dejen skal hvile på køl før brug.

Mørdejen udrulles til 3 mm og stikkes ud med ønsket udstikker. Udstik hul til toppen, så fyldningen kan ses. Bag bundende ved 190°C i ca. 15 min.

Fyld halvdelen af bundene med IGOS frugtfyldning rabarber, hindbær, blåbær eller æble og læg toppen på. Toppen kan dyppes i farvet æggehvideglasur inden den lægges på bunden.

Tip

Lav en luksus mørdej med mandelmel og masser af vanilje, til disse snitter. Denne mørdej smager langt bedre end den traditionelle linsedej, og kan bruges til alle former for kager, hvor du ellers ville have brugt linsedej.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.